MAISON FRANCAISE

Puasis İç Mimarlık Ofisi

Puasis İç Mimarlık 2009 senesinde kurulmuştur. Konut projelerinin yanı sıra ticari projelerinde de anahtar teslim servis vermektedir. Puasis İç Mimarlık müşterilerinin talebi doğrultusunda, kendi gustosunu da öne sürerek ortak bir mekan yaratırken; fonksiyonellik ve estetik kriterleri bir arada kullanmaya özen gösterir. Puasis İç Mimarlık konut, villa, ofis, otel, mağaza ve yat tasarımı gibi birçok alanda çalışmalarına ekibi ile birlikte halen devam etmektedir.

İç mimarlık faliyetlerimiz hakkında;

• “Şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada tutabilmek ve bu iki unsuru mekanda orantılı olarak harmanlayabilmek önemlidir. Dekorasyon, yaşamdaki bir lezzet bizim için…“
  • “Kurguladığımız ev, müşterilerimizin kişiliklerinden ve hayata bakışlarından ipuçları vermeli,
  • “Beklentilerini karşılamalı ve sıradan olmamalı… Ev, huzur bulacağımız manevi bir sığınaktır…“
  • “Ev, huzur bulacağımız manevi bir sığınaktır…“
  • "Mimarlığın işbirliğine dayalı bir ekip çalışmasıyla sürdürülebilir olduğuna inanarak , konforlu, fonksiyonel ve göze hitap eden detayların yer aldığı, samimi bir yaşam alanı oluşturmaya çalışıyor…"

Yaşam Alanlarınızı Keyifli Mekanlar Yaratıyoruz.

"Puasis İç Mimarlık; Yaşam alanını hazırlarken ev sahiplerinin kimliklerini yansıtabilecek bir mekan yaratmak, doğayı olabildiğince içeriye taşıyabilmek, mekanı renk ve dokularla zenginleştirmenin yanı sıra, keyifli ve hayat dolu bir mekan tasarlamak önceliklerimiz oldu.“

BİZON SERİSİ. Hermès Yatak Odası
Tasarım, iç mimarlık, ve dekorasyon, İnsanın evi kişinin ana hat zevkinden belli bir potalsiyele taşır, Bazen yaptıgımız tüm işlerin moda ya uygun olmasını isteriz ve bunun için zamansız moda ya ayak uydurmasını bekleriz. Benim tasarımlarım zamanla skimeye mahkum olmayan bir özelliğe sahip olmasıdır. İnsanların değişik kararlar almasının hiç bir neticesi yokur ve taki yeni kararları oluşturmak gibi.
BİZON SERİSİ. Hermès Yatak Odası modelini müşterimizin modaya ilgisi ile devam eden süreci tamamladık. Bu bize yepyeni marka tasarımın iç mimarlıkla birleşmesini sağladı.